Corporate

Bedrijfsfilms worden gemaakt ter promotie, om een merknaam te versterken, om een idee over te brengen, om verkoop te stimuleren, om mensen te enthousiasmeren en om nieuwe klanten binnen te halen. Door de combinatie van beeld, tekst, muziek en animaties kan je met video de meeste informatie in de minste tijd kwijt. Daarom zou het in elk onderdeel van de marketing terug moeten komen.

Corendon Vitality Hotel

Samsung Vision Picking


Content

Content is essentieel in elke marketingstrategie en levert een uitstekende bijdrage aan SEO, conversie, klant-tevredenheid en algemene beleving. Om de concurrentie voor te blijven is video een vereiste. Gelukkig hoeft videocontent niet duur en complex te zijn door elementen te hergebruiken en door een efficiënte aanpak. Zo zorgen we voor een video op elke landingspagina.

Praxis Productvideo (1/15)

Generali Adviesvideo (1/50)


Cultural

Bij Kolenkit Films dragen we graag een steentje bij aan toffe projecten. Videoclips, evenementen, sketches, voorstellingen, kunstprojecten, wij vinden het erg leuk om over je project te horen en te kijken wat video kan bijdragen. Afhankelijk van het project zijn wij ook flexibel als het gaat om tijd en kosten.

Buitenspelen: Urban Biathlon

New Dutch Masters


Wildlife

Als filmmaker is er geen mooier onderwerp dan de natuur. En dat zijn plaatjes die de hele wereld moet zien. Daarom proberen wij zo veel mogelijk eigen projecten en opdrachten in de bush te doen. Zo maken we promofilms voor lodges, content voor ons eigen youtube-kanaal en zijn we bezig met een documentaire over game reserve management.

Animal Behaviour: Lion Hunting

Sediba Private Game Lodge

Heldere Communicatie

Een goed project begint met goede communicatie. Wij verstaan ons vak. We kunnen flarden van ideeën tot een strategie omzetten en doelen tot een script. We werken samen. We zijn hierbij altijd helder en transparant. Daardoor voorkomen we namelijk verrassingen.

Efficiënte Workflow

Wij zorgen voor de juiste productie binnen budget. We stemmen hier op af en zijn flexibel. We hebben een groot netwerk, maar doen het meeste zelf. Daardoor zijn we sneller en goedkoper. Korte lijntjes en snel schakelen. Zo zorgen wij op tijd voor het gewenste resultaat.

Kwaliteit Leveren

We worden graag teruggebeld. En we willen onze naam hoog houden en hoger krijgen, maar natuurlijk ook die van jullie. Door de juiste keuzes in het proces kunnen we de maximale kwaliteit leveren binnen budget. Zodat we allemaal tevreden terug kunnen kijken.